Ascent Seria A3500i

Cinci programe automate (pentru Smoothies, Supe fierbinți, Sosuri și Creme tartinabile, Deserturi congelate și Auto-curățare) procesează rețetele și oprește blenderul când timpul este finalizat. Conectivitatea wireless încorporată va permite blenderelor din seria Ascent™ să evolueze cu cele mai recente inovații în anii următori.

La reducere!
Vitamix A3500i Blender Seria ASCENT, Inox
Disponibil la comandă
CaracteristiciCinci programe automate (pentru Smoothies, Supe fierbinți, Sosuri și Creme tartinabile, Deserturi congelate și Auto-curățare) procesează rețetele și opresc blenderul când timpul de procesare este finalizat. Conectivitatea wireless încorporată va permite blenderelor din seria Ascent™ să evolueze cu cele mai noi inovații din următorii ani.
3.360,50 lei
De la: 3.360,50 lei
La reducere!
Vitamix A2500i Blender Seria ASCENT
Disponibil la comandă
CaracteristiciTrei programe automate (pentru Smoothies, Supe fierbinți și Deserturi congelate) procesează rețetele și opresc blenderul când timpul de procesare este finalizat. Conectivitatea wireless încorporată va permite blenderelor din seria Ascent™ să evolueze cu cele mai noi inovații din următorii ani.
2.646,22 lei
De la: 2.646,22 lei
Vitamix A2300i Blender Seria ASCENT
Disponibil la comandă
CaracteristiciCu un aspect elegant și stilat din orice unghi, blenderul Vitamix® A2300i dispune de control variabil al vitezei și buton puls pentru a crea orice textură. Aparatul are multe facilități noi, inclusiv un cronometru digital încorporat pentru a vă ajuta să monitorizați fiecare amestec și să obțineți rezultate perfecte de fiecare dată.
Compatibil cu complet noua familie complet de containere cu autodetecție, permițându-vă să creați mai multe dimensiuni de loturi cu un singur aparat, apoi să le stocați, să le serviți sau să le luați imediat la drum.
2.478,15 lei
De la: 2.478,15 lei
La reducere!
Vitamix A3500i Blender Seria ASCENT Pachet Aniversar 100, Negru
În stoc
CaracteristiciSărbătorește 100 de ani de inovație cu această ediție specială. Colecția A 100-a Aniversare include tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de mese sănătoase acasă sau în deplasare. Îți va plăcea cât de ușor este să explorezi noi arome, texturi și ingrediente.
Cinci programe automate (pentru Smoothies, Supe fierbinți, Sosuri și Creme tartinabile, Deserturi congelate și Auto-curățare) procesează rețetele și opresc blenderul când timpul de procesare este finalizat. Conectivitatea wireless încorporată va permite blenderelor din seria Ascent™ să evolueze cu cele mai noi inovații din următorii ani.
4.515,13 lei
De la: 4.515,13 lei